ACTUEEL

Vrijwilligers gezocht!

Odapark: ’Een tuin van verbeelding en creativiteit’

Kunstcentrum Odapark is een groene oase dicht bij het centrum van Venray. Het prachtige park, het monumentale Theehuis en het programma van kunst en activiteiten wordt al dertig jaar ondersteund door de inzet van 65 vrijwilligers. Om deze bijzondere plek ook voor de toekomst te behouden kunnen we altijd hulp gebruiken.

Borderland Residencies 22-23: art box & microsite

BR 2022-23: kunstbox, oplage van 50 met Ben Weir, Rimma Arslanov, Taro Masushio, Kitty Maria van Ekeren, Kenneth Moreno Kiernan, Els Huver, Jan-Luka Schmitz, Elisa Verkoelen, Frauke Berg, Luciana Arditto, Alicia Kremser en Amauta García & David Camargo.

Borderland Residencies 2022 werd afgesloten met een bijzonder project: een kunstbox met multiples van alle 12 kunstenaars. Elke kunstenaar droeg 50 multiples bij die exclusief voor het project werden gemaakt. De boxen werden zowel aan de kunstenaars zelf als aan de deelnemende residencies en partners geschonken en zullen op verschillende plaatsen en evenementen in de hele EuRegio tentoongesteld worden (meer details worden nog bekendgemaakt). Iedereen die geen exemplaar heeft ontvangen, kan hier een digitale versie van de kunstbox bekijken: artbox22-23.borderland-residencies.eu

Onze dank gaat uit naar Morphoria Design Collective voor het ontwerp van de doos en naar PrintStage Düsseldorf voor de zeefdruk.

Aanmelden Limburg Biënnale

Open call Limburg Biënnale 2024 – NL

De open call van de Limburg Biënnale 2024 staat open van maandag 19 februari vanaf 09:00 uur tot zondag 10 maart 2024 23:59 uur. Alle veelgestelde vragen en de voorwaarden voor deelname voor de Limburg Biënnale 2024 vind je via: Veelgestelde vragen:

 
Ga via de link naar het inschrijfformulier: