ACTUEEL

Kookboek voor een kunstwerk!

Afgelopen jaar vroeg Odapark aan kunstenaars Krista Smulders (Venray, 1988) en Michiel Ubels (Beuningen, 1989) om een nieuw kunstwerk te ontwikkelen voor het park.
Krista en Michiel gaan dit kunstwerk speciaal voor de kinderen van Venray maken. Een kunstwerk dat niet alleen is om naar te kijken, maar waar ook mee gespeeld kan worden! Daarom vroegen ze de kinderen om advies en daagden hen uit om los te gaan met hun verbeelding: Wat voor kunstwerk zouden de kinderen graag willen zien?
Er werden al veel ideeën en tekeningen ingestuurd, waarna Krista en Michiel in een serie workshops samen met schoolklassen de ideeën verder uitwerkten en deze plannen lieten zien in een tentoonstelling. De komende maanden werken Krista en Michiel aan een voorstel voor het kunstwerk èn gaan ze samen met technici aan de slag om ervoor te zorgen dat dit kunstwerk bestand is tegen weer, wind èn kinderhanden. Zodat het nog jaren voor jong en oud te bewonderen zal zijn!
Afgelopen zomer kwam Kiwanisclub Rooyse Ladies met een heel bijzonder voorstel: In samenwerking met PLUS Guido van Dijck en enkele top chefs uit Venray gaan de Kiwanis een mooi kookboek maken, met lokale recepten. De opbrengst van dit boek, 'Venrayse Favorieten', wordt gebruikt om het kunstwerk te realiseren!
En het leuke is, ook jouw recept kan een plekje krijgen in dit boek! Wil jij je favoriete recept inzenden? Dit kan nog tot 31 januari via deze link:
Wij kijken uit naar al jullie smaakvolle inzendingen!
 
 
 
 

gesloten t/m 25 januari 2022

Door de coronamaatregelen is ons paviljoen, de horeca en de tentoonstelling 'Between a Rock and a hard Place' tot en met 25 januari gesloten.

Het park blijft uiteraard gewoon open voor iedereen. Wandel ze! 

 

NU TE ZIENBETWEEN A ROCK AND A HARD PLACE

Between a Rock and a hard Place
20 november 2021 t/m 6 maart 2022

Charlotte Koenen, Mariko Kuwahara, Nobuo Shimose en Thomas Hütten