Agenda

Door de Loep: Amber Bloos
Donderdag 08 December 2022, 19:30 - 22:30

BVD2269 Door de loep Amber Bloos v2 Tekengebied 1.jpg

Lezingenreeks in de winterperiode

Amber Bloos

Amber Bloos  (Utrecht, 1992) is een veelzijdig, sociaal en maatschappelijk betrokken creatief producent en maker. Ze is kernlid bij Stichting Nieuwe Helden. Amber studeerde Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en rondde haar master Cultuursociologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam cum laude af. Amber coördineert, onderzoekt, schrijft en maakt. Ze werkt graag aan projecten op het kruisvlak van kunst en maatschappij. Samen met twee anderen initieerde ze VALUE Magazine. Via interviews, verhalen, infographics, columns, fotoseries en illustraties worden daarin nieuwe wegen naar een ander economisch stelstel verkend. Geen doemscenario’s of abstracte theorieën, maar hoopgevende visies en concrete voorstellen en initiatieven. 

Deelnemen aan de lezing van Amber? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Toegang kost €7,50.

 

Door de Loep
Odapark, Cultura Venray en museum van Bommel van Dam bundelen krachten voor een lezingenreeks in de winterperiode. Iedere tweede donderdagavond van de maand, met ingang van 13 oktober 2022 tot aan 9 maart 2023, warmt een spreker je op.

Elke editie mag je meekijken Door de Loep van een originele denker en bewezen inspirator. De selectie sprekers kwam voort uit persoonlijke interesse van de medewerkers van de drie instellingen. In de selectie is gekeken naar diversiteit in thematiek en achtergrond van de sprekers. Het belooft een reeks te worden die de hedendaagse kunstpraktijk vanuit verschillende invalshoeken belicht. De lezingenreeks Door de Loep dient enerzijds als verdieping en inspiratie voor kunstliefhebbers en makers uit de regio en is daarnaast een moment om met elkaar bij te praten.

Locatie Museum Van Bommel Van Dam Venlo
inloop: 19:30 uur / aanvang: 20:00 uur / prijs: €7,50
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vol = vol)
Locatie: Museum van Bommel van Dam