Agenda

Concert Ars Musica
Zondag 25 Juni 2023, 14:00 - 17:00

Jubileumfoto met jubileumlogo Ars Musica website

Vocaal Ensemble Ars Musica op 25 juni in het Theehuis


Ars Musica is een vocaal ensemble van 35 actieve zangers en zangeressen in Venray. Het koor is inmiddels 50 jaar oud, opgericht op 28 maart 1973. Dit jaar viert het koor dus het gouden jubileum. Ars Musica staat onder leiding van Jos Ardts.
In de loop der jaren heeft Ars Musica veel concerten en een aantal ambitieuze muzikale projecten uitgevoerd. Een muzikaal gepokt en gemazeld gezelschap; al wat ouder, maar nog jong genoeg om steeds te vernieuwen. De koorleden zingen met veel plezier en hechten aan kwaliteit. Het veelzijdige repertoire in diverse stijlen biedt mogelijkheden voor uiteenlopende optredens. Iedereen is zeer gemotiveerd en betrokken. Alle leden halen het beste uit zichzelf, waardoor het koor nog steeds een uitstekend niveau haalt.


Op zondag 25 juni 2023 geeft Ars Musica een jubileumconcert in het Theehuis te Venray. Daar kunt u genieten van een kleurrijk en gevarieerd repertoire. Jens Seebeck zorgt voor de pianobegeleiding. Tevens kunt u een gastoptreden beleven van de 17-jarige zeer getalenteerde saxofoniste en zangeres Merel Ubeda uit Cuijk.


De moeite waard om op die dag een bezoek te brengen aan Odapark én het concert van Ars Musica. Om 13.45 uur gaat de deur voor u open en om 14.00 uur begint het concert.
U bent van harte welkom!

 

aanvang: 14:00 uur / prijs: Gratis