Agenda

Picknick in het park - Kiwanis
Vrijdag 28 Juni 2024, 17:30 - 22:00

Kiwanis

Picknick in het Park

Met veel plezier introduceren wij onze nieuwe actie voor het goede doel: Picknick in het Park!

Op vrijdag 28 juni wordt het speelveld naast het Theehuis in het Odapark omgetoverd tot een sfeervolle ‘Picknick in het Park’. Wanneer de zon deze avond ondergaat, wordt de picknick locatie feestelijk verlicht met lampjes en kaarsen. 
Zelf zorg je voor je eigen picknickmand met lekkernijen. Bereid thuis of met degene met wie je komt lekkere hapjes of een koude maaltijd, wat je zelf lekker vindt. De benodigde tafels, stoeltjes en servies worden door ons beschikbaar gesteld. Wij zorgen voor een fijne zitplaats aan een mooi gedecoreerde tafel, alles in een sfeervolle witte uitstraling. De avond wordt opgeluisterd met livemuziek, artistieke acts en entertainment. De dresscode voor deze avond is wit.
 
Goede doel
De opbrengst van “Picknick in het Park” komt ten goede aan Kindervakantiewerk Venray. Zij willen graag een laser game set aanschaffen. Met dit spel kunnen zij met grote groepen kinderen gaan laser gamen in het bos en op de zandvlakte. Het spreekt  zowel jongere als oudere kinderen aan: het stimuleert om te rennen, uit te kijken en samen te werken.  
 
Kaarten 
Voor EUR 18,50 kun je deelnemen aan ‘Picknick in het Park’. Wij zorgen voor water. En natuurlijk mag een alcoholische versnapering niet ontbreken. Mooie wijnen en bier kunnen tegen betaling worden besteld en ook daarvan gaat de opbrengst naar Kindervakantiewerk.
 
Wit en licht
Lichtjes, muziek en een idyllische sfeer in wit op deze mooie plek tussen kunst en natuur, het belooft een onvergetelijke avond te worden. Hoe leuk is het om deze picknick samen te beleven met familie en vrienden? De picknick vindt plaats van 18.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur) en is bedoeld voor volwassenen.

We gaan uit van prachtig weer, mocht het regenachtig worden, dan zullen we gebruik maken van het Theehuis.
Wil je zeker zijn dat jij en je vrienden of je familieleden van de partij zijn? 

Reserveer dan nu je kaarten via: Kiwanis ROOYESE LADIES (kiwanisderooyseladies.nl)

 

Locatie Odapark
aanvang: 17:30 uur / prijs: €18,50