Agenda

Opening - Exposities Cindy van Woudenberg, The (Un)Known Artist, Apprentice Master
Zondag 26 Juni 2022, 13:30 - 17:00

Op zondagmiddag 26 juni openen drie exposities bij Odapark: 

on being in*visible
Cindy van Woudenberg

on being in*visible is een installatie over de (on)zichtbaarheid van kwetsbaarheid en de lichamelijke behoefte aan compassie.
De installatie is ambigu: zowel de titel als de installatie kunnen op meerdere manieren geïnterpreteerd worden. Het nodigt de bezoeker uit om het werk van zowel veraf als dichtbij te bekijken. De betekenis verschuift bij een wisseling van je standpunt. In deze installatie is het proces in het werk van Cindy van Woudenberg zichtbaar. De kleinere tekeningen zijn als een echo uit de grotere werken ontstaan.

Apprentice Master #8
Barbara Schouten, Mizuki Kimura, Sjors Smit, Wieneke Bremer en Jasper Griepink

Apprentice Master is een program van Kunstpodium T in Tilburg waarin net afgestudeerde kunstenaars samen met gerenommeerde kunstenaars een uitwisselingstraject van één jaar ingaan. Ze komen regelmatig samen en wisselen ideeën en ervaringen uit. Deze samenwerking tussen Apprentices en Master resulteert uiteindelijk in exposities die voor publiek te bezoeken zijn. Deze vinden plaats bij Kunstpodium T of op een van de gastlocaties. Odapark is in 2021/2022 een van de gastlocaties van dit project. 

The Known Artist
Boris Dieleman, Juul Lit, Elisa Verkoelen, Josine Vissers en Rosa Vrij

The Known Artist is een nieuw talentontwikkelingstraject en een uniek samenwerkingsverband in Limburg voor jonge beeldend kunstenaars. Vijf deelnemers zijn geselecteerd om een traject te volgen, waarbij coaches en experts hen begeleiden in hun professionele ontwikkeling. Gedurende acht maanden vinden er werkbezoeken en workshops plaats, waarbij (net)werken vanuit het eigen kunstenaarschap centraal staan. Deelnemers worden gecoacht bij de totstandkoming van nieuw werk en het realiseren van een eigen project. Het traject wordt afgesloten met een eindmanifestatie in het Odapark.

aanvang: 13:30 uur / gratis toegang